Een jonge man zit geknield in de keuken en is bezig met de vloer  
     
 
Duurzaam moet norm worden bij schadeherstel

Niet het vervangen van beschadigde goederen maar het duurzaam herstellen ervan moet in de nabije toekomst de norm worden. Als het aan de initiatiefnemers ligt, zou dit eind volgend jaar al gemeengoed moeten zijn.

Lees verder →
 
     
     
  Nieuwbouw eigentijdse woningen in Nederland  
     
 
Huis kopen: wel of geen ontbindende voorwaarden?

Ongeveer één op de zeven huizenkopers is niet van plan om ontbindende voorwaarden te stellen bij het bieden op een woning. En bijna de helft zou overwegen om deze te laten vallen als de verkoper dat vraagt.

Lees verder →
 
     
     
   
     
 
Private lease: Volkswagen Taigo

De Volkswagen Taigo heeft een stijlvol en sportief dezign en is perfect voor het hele gezin. Deze sportieve crossover van Volkswagen is nu te verkrijgen voor € 399,- per maand bij 10.000 km en 60 maanden.  

Lees verder →
 
     
     
   
     
 
Private lease: Kia Picanto

Deze Kia Picanto is groot in praktische bruikbaarheid en veiligheid. Verder heeft hij een stijlvol uiterlijk en bijzonder veel binnenruimte. Hij is nu te verkrijgen vanaf € 261,- per maand bij 60 maanden en 10.000 km/p.j. 

Lees verder →
 
     
     
   
     
 
Private lease: Citroën C3

De Citroën C3 heeft is karaktervol en heeft een uniek design. Deze Citroën C3 is nu te verkrijgen voor € 319,- per maand bij 10.000 km en 60 maanden.

Lees verder →
 
     
     
   
     
 
Private lease: Kia Niro

Laat je inspireren door de geavanceerde technologie, eenvoudige bediening en gedurfde stijl van de Kia Niro. Hij is nu te verkrijgen voor € 471,- per maand bij 10.000 km en 60 maanden.

Lees verder →
 
     
     
  Senioren man en vrouw op de fiets met een fietshelm op  
     
 
Meer dodelijke fietsongelukken, roep om helmplicht wordt sterker

Het aantal ernstige fietsongelukken neemt toe. In 2022 zijn in Nederland 291 fietsers om het leven gekomen in het verkeer, 84 meer dan in het jaar ervoor. Mede daardoor gaan er steeds meer stemmen op om de fietshelm te verplichten.

Lees verder →
 
     
     
  Energiebesparing; glazen lamp staat op zijn kop gevuld met muntgeld en ernaast staan stapels muntgeld met een groeiend plantje  
     
 
Meer huiseigenaren financieren energiebesparende maatregelen met NHG

Steeds meer huizenkopers die een hypotheek met Nationale Hypotheekgarantie (NHG) hebben, nemen daarin een bedrag op om hun huis energiezuiniger te maken. De groei van die groep steeg vorig jaar met maar liefst 31%.

Lees verder →
 
     
     
  Woonkamer staat onder water  
     
 
Inboedelverzekering is goedkoper geworden

Goed nieuws in dure tijden: in de afgelopen vijf jaar zijn veel inboedelverzekeringen goedkoper geworden. Dat concludeert onafhankelijk bureau MoneyView op basis van eigen onderzoek.

Lees verder →
 
     
     
  Achteraanzicht van een vrouw die vastgoedaanbiedingen bekijkt in een etalage  
     
 
Meer starters, hogere hypotheekrente en langer krapte op de huizenmarkt

Er was de afgelopen weken opvallend veel en divers woonnieuws. We hebben de belangrijkste nieuwtjes voor u samengevat in dit bericht.

Lees verder →
 
     
     
   
     
 
Fantastische vakantiedeal: Ford Puma

De Ford Puma heeft een innovatief ontwerp, gedurfde vormgeving en veel slimme technologieën. Hij is nu met flexibele looptijd te verkrijgen vanaf € 404,- per maand bij 7.500 km/p.j. en 60 maanden.

Lees verder →
 
     
     
   
     
 
Fantastische vakantiedeal: Hyundai i20

Deze Hyundai i20 is nu met flexibele looptijd te verkrijgen vanaf € 374,- per maand bij 7.500 km/p.j. en 60 maanden. Het private leasecontract kan worden beëindigd na 12 maanden, zonder afkoopsom en zonder opgaaf van redenen.

 

Lees verder →
 
     
     
  Een roze spaarvarken in de hand  
     
 
Vakantiegeld 2023 massaal naar spaarrekeningen

Er is dit jaar een enorm bedrag aan vakantiegeld naar spaarrekeningen verhuisd. Volgens cijfers van De Nederlandsche Bank (DNB) ging het om een bedrag van bijna € 7,4 miljard. Alleen in coronajaar 2020 hebben we in de maand mei meer gespaard.

Lees verder →