Zakenman met pak aan op kantoor in een rolstoel achter zijn bureau met een computer  
     
 
Zzp’ers meer bewust van risico op arbeidsongeschiktheid

Niet alle ondernemers sluiten een arbeidsongeschiktheidsverzekering af. Dat hoeft ook niet per se. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw inkomen te beschermen. Dat iedereen zijn eigen keuzes maakt, is prima. Maar welke keuzes pakken in uw situatie het beste uit? Het gesprek daarover kunt u met ons voeren.

Lees verder →
 
     
     
  Twee zelfverzekerde vrouwen die technologieën gebruiken en communiceren terwijl ze samen op kantoor werken  
     
 
Wat betekent het nieuwe pensioenstelsel voor zzp’ers?

Eerder bespraken we al de gevolgen van het nieuwe pensioenstelsel voor werkenden en daarmee voor werkgevers. Maar ook voor zzp’ers verandert er iets door de Wet toekomst pensioenen (Wtp). Wat zijn de nieuwe mogelijkheden?

Lees verder →
 
     
     
  Blonde vrouw met tablet in de hand op een gele achtergrond  
     
 
Bent u nog goed en passend verzekerd?

U heeft zich ooit goed verzekerd en schenkt daarom geen aandacht meer aan uw polissen. Maar verzekeringen veranderen en uw risico’s ook. Wat ooit een prima keuze was, kan nu een verzekering zijn die onnodig duur is of onvoldoende dekking geeft. Wij checken graag uw verzekeringspakket en adviseren u over verbeteringen.

Lees verder →
 
     
     
  Bedrijf met zonnepanelen op het dak  
     
 
Zonnepanelen en uw verzekeringen

Het merendeel van de bedrijven in Nederland heeft het afgelopen jaar maatregelen genomen om te verduurzamen. De keuze viel daarbij vaak op de aanschaf van zonnepanelen. Dat levert direct een lagere energierekening op. Maar houd er ook rekening mee dat zonnepanelen gevolgen hebben voor uw verzekeringen.

Lees verder →