Luxe kantoor met kunst aan de muur

Medewerkers

John de Regt

Web developer
Techniek

Ik ben uw aanspreekpunt voor de technische zaken van uw website.  Zoals bijvoorbeeld DNS records, SSL-certificaten en mail. Ik hou mij ook graag bezig met de ontwikkeling van websites, formulieren en andere toepassingen op basis van zowel Drupal als Wordpress.

Jessica van Barneveld

Traffic manager | Financiële administratie
Support en Financieel

Ik ben verantwoordelijk voor de financiële administratie en het debiteurenbeheer binnen DenK. Heerlijk als aan het einde van de maand de facturen weer zijn geboekt en de betalingen zijn verwerkt. Ik hou ervan dat alles bij is en blijft. Ook als het om uw verzoeken met betrekking tot uw website gaat. Samen met Jacqueline ben ik uw aanspreekpunt voor aanpassingen in uw website.

Ruben Hendriks

IT manager | Full-stack Web developer
Techniek

Ik houd mij in de breedste zin bezig met alle technische aspecten die aan uw website zijn verbonden. Het ontwikkelen van specifieke applicaties voor onze relaties vind ik erg leuk. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het totale serverpark van DenK.

Jacqueline Engels

Webontwerper | Content manager
Support

Een mooie functionele website neerzetten die voldoet aan uw wensen daar word ik blij van. Ik denk ook graag met u mee. Daarnaast verwerk ik samen met Jessica uw verzoeken om uw website aan te passen zoals het vervangen van beeldmateriaal, het opnemen van een nieuwe medewerker of het toevoegen van een extra pagina.

Dustin Bons

Full-stack Web developer
Techniek

Ik houd mij voornamelijk bezig met het technisch platform waarop de financiële en volmachtsites zijn gebouwd.  Dit platform is gebaseerd op de open source techniek Drupal. Daar gaat mijn passie naar uit.  Mijn drive is om het platform steeds verder te verbeteren en uit te bouwen en zo aan de behoefte van onze relaties te blijven voldoen.

William Diebels

Allrounder | Ondernemer

Al meer dan 20 jaar werk ik met veel plezier aan het verbeteren van onze bestaande internetdiensten en de ontwikkeling van nieuwe voor u als relatie. Dat doe ik niet alleen, maar samen met een fijn en enthousiast team. Ons doel is u ontzorgen op het gebied van uw website. Daar zijn wij goed in. En dan kunt u zich focussen op waar u goed in bent. 

Stel ons gerust uw vraag